Over ons

U bevindt zich hier: Home | Over ons

contact icoon

telefoon: 0492-595555

meer contactinformatie

Over ons

Wij zijn het Elkerliek ziekenhuis, aangenaam. Informatie over onze organisatie, ons beleid, onze geschiedenis en waar wij voor staan: u vindt het hier.

Wij zorgen voor u

In het Elkerliek ziekenhuis is een patiënt een mens. Een tevreden mens als het even kan, want een tevreden mens geneest sneller. Juist omdat ‘de mens’ dient als kompas is onze koers duidelijk en resultaatgericht. Zo stimuleren we een nauwe samenwerking tussen de verschillende specialismen, zodat de patiënt (mens) geen ‘koude overdracht’ ervaart. En we maken bewust tijd voor kleine dingen die een groot verschil maken zoals een arm om een schouder. Dat maakt van het Elkerliek een ziekenhuis waar je als patiënt en als medewerker gewoon mens kunt zijn.

Lees hier ervaringen en verhalen van patiënten over het Elkerliek.

WELKOM in het Elkerliek ziekenhuis
Ieder mens heeft een eigen verhaal. Dus ook iedere patiënt die aan de balie komt of belt heeft een achtergrond, een verhaal. Onze medewerkers hebben door het volgen van de training WELKOM geleerd aan te sluiten bij dat verhaal en bij het gedrag van die persoon of bij zijn emotie. Het contact is soms maar heel kort. De kunst is daarom om het contact waardevol te laten zijn. Een korte, positieve herinnering voor de patiënt, waarbij hij heeft beleefd dat hij in het Elkerliek gewoon zichzelf, gewoon mens kan zijn. Lees het verhaal van Jan, Truus en Josan over hun ervaring met WELKOM.