Privékliniek Elkerliek EsthetiekWat is Elkerliek Esthetiek?

Cosmetische chirurgie in de veilige omgeving van het ziekenhuis. Dat is de onderscheidende kwaliteit van Elkerliek Esthetiek. De verbinding tussen de betrouwbaarheid en veiligheid van het gerenommeerde Elkerliek ziekenhuis en de exclusiviteit van een privékliniek.

Wat kunt u verwachten?

Een kwaliteit die wordt geboden tegen concurrerende prijzen. Dat maakt de Cosmetische chirurgie toegankelijk voor elke man of vrouw die op een veilige manier van een lichamelijk ongemak wil worden verlost. Bij Elkerliek Esthetiek mag u een eerlijk en deskundig advies verwachten door in Nederland geregistreerde plastisch chirurgen. Mensen die hun vak verstaan en werken volgens de laatste stand van de techniek en de wetenschap. Daardoor kunnen medische complicaties tot een minimum worden beperkt. Cosmetische chirurgie heeft immers dezelfde risico’s als iedere andere operatie. De kosten van een mogelijke complicatie zijn doorgaans niet in de behandelprijs inbegrepen. Zo niet bij Elkerliek Esthetiek.

Tarievenoverzicht

Als er een medische aanleiding is, komt u voor Plastische chirurgie in aanmerking. Hier kan een aanvraag worden gedaan voor vergoeding van een ingreep.

Specialisten

Hawinkels, de heer drs. H.

Plastisch chirurg

Franssen, de heer dr. B.B.G.M.

Plastisch chirurg

Donders, de heer drs. V.

Plastisch chirurg

Polikliniek Elkerliek Esthetiek

Elkerliek Esthetiek is gevestigd op locatie Helmond van het Elkerliek ziekenhuis. De polikliniek beschikt over state of the art operatiekamers met de nieuwste voorzieningen en luxe 1- of 2-persoonskamers. Binnen de muren van dit goed uitgeruste ziekenhuis is de privékliniek voor plastische chirurgie gevestigd, Elkerliek Esthetiek.

Nadere informatie over een behandeling of operatie geven wij u graag in een persoonlijk en kosteloos gesprek met een van de specialisten. 

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met opnemen onze kliniek:

Helmond: 0492-59 59 64
E-mailesthetiek@elkerliek.nl  

Telefonisch bereikbaar:
maandag t/m vrijdag van 08.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.30 uur

Elkerliek Esthetiek is voor huisartsen en medisch specialisten altijd bereikbaar voor overleg. U kunt hiervoor op elk gewenst moment contact opnemen met het Elkerliek ziekenhuis waarmee Elkerliek Esthetiek samenwerkt. U wordt dan automatisch doorverbonden met de kliniek.

Elkerliek ziekenhuis
Wesselmanlaan 25
5707 HA Helmond 
Telefoon: 0492-59 54 80