Werken en Leren

U bevindt zich hier: Home | Werken en Leren

Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker

Werken en Leren

Mensen die zorgen voor mensen

Informatie over solliciteren

In het Elkerliek ziekenhuis is een patiënt een mens. Een tevreden mens als het even kan, want een tevreden mens geneest sneller. Juist omdat ‘de mens’ dient als kompas is onze koers duidelijk en resultaatgericht. Zo stimuleren we een nauwe samenwerking tussen de verschillende specialismen, zodat de patiënt (mens) geen ‘koude overdracht’ ervaart. En we maken bewust tijd voor kleine dingen die een groot verschil maken zoals een arm om een schouder. Dat maakt van het Elkerliek een ziekenhuis waar je als patiënt en als medewerker gewoon mens kunt zijn.

Als de vacature waar u naar op zoek bent niet in onderstaand vacatureoverzicht staat, verzoeken wij u om contact op te nemen met de afdeling Personeel en Organisatie, telefoonnummer: 0492-595311.

Reacties bij interne vacaturemeldingen door externe kandidaten worden NIET in behandeling genomen, evenals reacties buiten de sollicitatietermijn.

Vacature overzicht

 • Longfunctieanalist

  9-7-2014

  Op de afdeling Longfunctie is in verband met vervanging wegens zwangerschapsverlof met ingang van oktober 2014 plaatsing mogelijk van een longfunctieanalist, voor 24 uur gemiddeld per week....

  Lees verder

 • Klinisch Geriater/Internist Ouderengeneeskunde

  9-7-2014

  Per direct is er een vacature voor een Klinisch Geriater/Internist Ouderengeneeskunde voor 0.8 fte....

  Lees verder

 • Hartfunctielaborant

  2-6-2014

  Op de functieafdeling Cardiologie is in verband met uitbreiding van cardiologische onderzoeken plaatsing mogelijk van een hartfunctielaborant, voor 20-28 uur gemiddeld per week....

  Lees verder

Vacature overzicht